" Voice of Childeren" adlı etwinning projesi Aralık ayında başladı.

Özel Eğitim  öğretmenimiz Tülay İLHAN'ın Portekiz ile kuruculuğunu yaptığı ve çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmayı amaçladığı " Voice of Childeren" adlı etwinning projesi Aralık ayında başladı. Polonya, Portekiz, Romanya, Yunanistan ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden öğretmenlerin ortak olduğu proje ile çocukların,  *Başka ülkelerden akranları ile iletişim kurması  * Farklı kültürleri tanıması  *Çocuk Haklarını öğrenmesi  *Web2 araçları ile tanışması hedeflenmektedir.  Öğretmenimize ve öğrencilerimize okul olarak başarılar dileriz.

16.04.2024 17